Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van deze cookies, zoals beschreven in ons privacybeleid. Sluiten

Hoofdseizoen

Het hoofdseizoen loopt van begin april tot begin juli. De planten die op dat ogenblik worden aangeboden zijn zaai en stek perkgoed, geraniums en hangpotten. Deze zijn leverbaar vanaf begin april maar mogen pas buiten vanaf 15 mei.

Planten hoofdseizoen

zaai-en-stek-perkplanten

Zaai en stek perkplanten

De zaai en stek perkplanten zijn planten die in de tuin een heel seizoen zeer rijkelijk bloeien. Ze zijn zeer productief met een rijke bloei, ideaal voor een zomer vol kleur!

hangpotten

Hangpotten

Het plaatsen van stekperkgoed op uw terras of in uw veranda kan heel wat kleur toevoegen aan de omgeving. Hangpotten bieden de ideale oplossing hiervoor. Het enige wat u nog hoeft te doen is de kleur en de plaats om ze op te hangen te kiezen.

geraniums

Geraniums

In de volksmond beter bekend als Geranium, maar niet te verwarren met de tuingeraniums. Deze mooie plant met prachtige bloemen bestaat in verschillende kleuren en komt ook in moderne interieurs en tuinen goed tot zijn recht.

Stuur ons een bericht

Contacteer ons