Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van deze cookies, zoals beschreven in ons privacybeleid. Sluiten

Najaar

Het najaar seizoen loopt van begin augustus tot eind december. De planten die in deze periode worden aangeboden zijn Primula obconica, kerstster, viool en potchrisanten. De Primula obconica is leverbaar vanaf begin augustus, de Viool vanaf begin oktober samen met de potchrisant en vanaf midden november zijn ook de kerststerren beschikbaar.

Najaarsplanten

viool

Viool

Wie zelf al jarenlang een tuin heeft, weet het vast wel al. Viooltjes zijn onmisbaar om een tuin niet alleen in het voorjaar, maar ook in de wintertijd kleur te geven.

primula-obconica

Primula Obconica

De Primula is een najaarsplant met heldergroen stevig blad en vrolijke bloemen. Samen met de nieuwe bloemen die lichter zijn geeft dit een heel mooi effect, echt prachtig om te zien!

potchrysant

Potchrysant

Wist je dat potchrysanten niet alleen binnen, maar ook buiten in de smaak vallen? Met hun warme uiterlijk geven ze met liefde een kleurrijke dosis optimisme aan jouw herfst. Geen overbodige luxe als buiten alles grijs lijkt te zijn.

kerstster

Kerstster

De hulst met zijn mooie rode bessen zorgt buiten voor de nodige kerstsfeer, binnen is deze eigenschap weggelegd voor de kerstster. Met zijn felgekleurde schutbladeren zorgt hij voor prachtige kleuren in uw woonkamer.

Stuur ons een bericht

Contacteer ons