Onze website maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan, stemt u in met het gebruik van deze cookies, zoals beschreven in ons privacybeleid. Sluiten

Voorjaar

Het voorjaarsseizoen loopt van midden januari tot midden april. De planten worden op dat ogenblik aangeboden vanaf eind februari, wanneer de weerscondities ideaal zijn. Deze planten zijn geschikt voor in de tuin, borders en bakken. De planten die deze periode beschikbaar zijn, zijn de Primula acaulis, viool en ranonkel.

Voorjaarsplanten

primula-acaulis

Primula Acaulis

Aan de uitstraling van al die felle kleuren kun je eigenlijk niet voorbijgaan. De Primula is de ideale plant voor op de vensterbank of op tafel. Het geeft het frisse voorjaarsgevoel aan je woonkamer!

viool

Viool

Wie zelf al jarenlang een tuin heeft, weet het vast wel al. Viooltjes zijn onmisbaar om een tuin niet alleen in het voorjaar, maar ook in de wintertijd kleur te geven.

ranonkel

Ranonkel

Hun natuurlijke habitat strekt zich uit van Griekenland naar Turkije en Iran. Bij ons zijn ze echter maar matig winterhard, toch zijn ze met hun pioenachtige bloemen een must voor elke voorjaarstuin.

Stuur ons een bericht

Contacteer ons